About Us

PEMMZ is the FIRST high tech company specializing in Gaming and High End Notebook PC in Indonesia. Headquartered in Jakarta, our company was established in 2009 under umbrella CV. PEMINDO MULTI SUKSES.

Our main objective is to serve gaming enthusiasts, graphic/CAD designers, architects, and all gadgets freaks by providing the best products and premium service for their high end performance computing solutions.

Unlike any other traditional stores which only focusing in selling, PEMMZ main focus is to provide our customers with outstanding consultation and extraordinary pre-and-after sales service at very competitive price.
We only recommend high quality product with innovative and latest technology majorly coming from USA, Europe, Taiwan, and Japan. Furthermore, we also donotebooks customization, in-house technical support and laptop parts dealer. With the support of experienced technicians and network of famous notebook PCs distributor, including Asus, HP, Dell, Toshiba, Alienware, Clevo / Sager, and MSI, of course, made us get access to the supply of spare parts that ensure our after sales support for products that we market.

Our Company Vision is to be the top leading and the best high end and gaming notebooks specialist in the nation.
Our Company Mission is to serve our customers with heart by providing best solution and excellent service based on their requirements and within their own budget.

Our Company Values:

  1. Customer Satisfaction
  2. Excellent Service and Products
  3. Innovation and cutting edge technology
  4. Trust and Honesty
  5. Respect and Integrity
  6. Social and Environmental Responsibility

Our Company Motto:
“EVERY SINGLE SMILE FROM OUR CUSTOMER SATISFACTION WITH OUR SERVICE IS A MEASURE OF OUR SUCCESS”

Key Business: Gaming Laptops, PC Desktop and Gaming Peripherals, Gadgets

Comments
  1. jerry says:

    Lokasi Pemmz itu dimana sih, kok ak cari” gk ad
    Klo di Smarang ad gk?

    • pemmz says:

      disemarang kita belum ada cabang pak memang :), mungkin jika ada perlu info dan bantuan langsung saja kunjungi website kami atau bisa call kami di 021-32990032

  2. nurcahyosa says:

    laptop yang paling bandel apa bos?
    saya berencana beli laptop di pemmz dgn bujet 15 jt an gan.mohon pencerahan.
    kalo bisa laptop tersebut bisa di pake buat kerja ama maen game.lokasi tempat kerja di kebun sawit bos, jadi ga bisa tiap saat konek internet dan upgrade hardware.

  3. Prajna says:

    Saya mau tanya Asus N45SF VX109D itu bisa di custom gak vga nya? Saya juga mau tanya untuk main Battlefield 3 dengan semua setting mentok alias ultra dengan resolusi 1366×678 Nvidia GT555M 2 gb capable gak? Bisa 30 fps kah minimal.. Di tunggu jawaban nya yah..Thanks.

    • Rolly says:

      untuk battlefield 3 pada setting ultra tidak bisa pada GT555M, maksudnya tidak akan mendapatkan FPS yang nyaman, kalo mau ultra harus SLI dan Crossfire untuk Notebbok user pada FUll HD

  4. rangga says:

    ada store nya ga sih di Jakarta?

    • Rolly says:

      Ada pak, Store and showroom kita ada di Jl. tanjung duren raya no 17A jakarta barat, silahkan berkunjung bersama keluarga/rekannya 🙂

  5. RR says:

    ada laptop yang bukan gaming ga pak? tapi bisa bayar nyicil/kredit ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s